Urheilutalolla toimii myös Lapsiparkki Loiskis

Lapsia leikkimässä lapsiparkissa.

Lapsiparkki Loiskikseen varataan aika netistä. Kuva: Urheiluhallit

Vuosaaren Urheilutalolla on vanhempien mahdollista jättää lapsi turvalliseen hoitoon liikuntaharrastuksen ajaksi.

– Lapsiparkki Loiskis on tarkoitettu 3–7-vuotiaille lapsille. Sinne ilmoittaudutaan osoitteessa www.urheiluhallit.fi/lapsiparkki ja 1,5 tunnin hinta on 2 euroa kerta, kertoo syksyllä 2018 Urheilutalolle tulleesta uutuudesta Vuosaaren Urheilutalon hallipäällikkö Tarja Korvenpää.

Lapsiparkki Loiskis on avoinna tammikuussa ti, ke ja to klo 16.50–20.20 ja la klo 9.45–14.00. Lapsiparkki Loiski toimii Urheilutalon alakerrassa, ja sinne pääsee suoraan parkkipaikalta tai Urheilutalon sisäkautta.

Vuosaaren Urheilutalossa toimii myös lasten Sporttikerho. Se on 3–6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma, jossa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Sporttikerho kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua. Tunnit pidetään alakerran liikuntatilassa. Varusteina ovat esimerkiksi t-paita ja shortsit. Tossuja ei tarvita, tunnilla liikutaan paljain jaloin. Joka neljäs kerta on lapsen ja aikuisen yhteisliikuntakerta.

– Vanhemmat tuovat lapset liikuntavarusteissa liikuntatilaan ja tunnin päättyessä noutavat samasta tilasta. Sporttikerhon kesto on 45 minuuttia, Tarja Korvenpää mainitsee.

Vuosaaren Urheilutalolla järjestetään myös perheliikuntaa 1–2-vuotiaille ja 2–3-vuotiaille lapsille.

– Perheliikuntatunnilla lapset liikkuvat ja leikkivät yhdessä vanhempien tai isovanhempien kanssa. Tunneilla tehdään vaihtelevia temppuratoja eri välineitä käyttäen, hallipäällikkö Tarja Korvenpää sanoo.

Tietoja lapsiparkista, Sporttikerhosta ja perheliikunnasta hintoineen saa osoitteesta urheiluhallit.fi