Kävellen kahville – vuosaarelaisyritykset kannustavat vuosaarelaisia liikkumaan

VuoApetiikin apteekkari Minna Pappila.

VuoApetiikin apteekkari Minna Pappila.

Haluatko lisätä arkiliikuntaasi? Entä kiinnostaako vaihtaa kuulumisia lähiseudun asukkaiden kanssa? Nyt on hyvä mahdollisuus toteuttaa molemmat VuoApteekin (Mustalahdentie 4) Kävellen kahville -tapahtumissa. VuoApteekki ja Jälkipoltto Oy tarjoavat kahvit joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko.

– Käynnistämme vuosaarelaisen yrityksen Jälkipoltto Oy:n kanssa yhteistyössä kuntoprojektin apteekin asiakkaille. Tarkoituksena on innostaa vuosaarelaisia kävelemään kauniissa kotiympäristössään. Kävelyn levähdyspaikkana voi olla vaikka kahvit Pohjoisen ostoskeskuksen apteekissamme, VuoApteekin apteekkari Minna Pappila kertoo.

Jälkipoltto Oy tekee VuoApteekissa joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko kehonkoostumusmittauksia kello 14–17 tarjoushintaan 20 euroa (norm. 49 €). Ajan InBody- kehonkoostumusmittaukseen voi varata VuoApteekista tai tulla tapahtumapäivänä kello 14–17 katsomaan, jos vapaita aikoja löytyy.

– Nyt on myös siis hyvä mahdollisuus seurata kehossaan tapahtuvia terveysmuutoksia InBody-kehonkoostumusmittauksella apteekin edustan kauppakäytävällä Jälkipolton asiantuntijoiden mittaamana ja analysoimana, Pappila sanoo.

Kävellen kahville -tapahtumissa on mukana myös tuote-edustusta ja -maistatusta sekä tarjouksia. Paikalle saapuvat voivat halutessaan osallistua leikkimieliseen kävelykilpailuun, jossa on mahdollisuus voittaa 100 euron lahjakortti käytettäväksi Jälkipoltto Oy:n tai Muscle Piitsin liikunta- tai ravitsemusvalmennukseen. Kilpailuun osallistutaan kirjaamalla kävellen kerrytetyt kilometrit apteekin vihkoon, ja voittaja julistetaan joulukuussa. Lenkki voi olla sen päiväinen apteekille tai jo aiemmin tehty.

– Ensimmäinen Kävellen kahville -tapahtuma on keskiviikkona 7.9., joten eikun kävelylle ja kahville! Minna Pappila kannustaa.

Vuoapteekki, Mustalahdentie 4, 00960 Helsinki. Avoinna ark. 9–19, la 10–16, sunnuntaisin suljettu.
Puh. 010 406 7180, nettisivut: www.vuoapteekki.fi sähköposti: info(a)vuoapteekki.fi Facebook-sivut.