Lasten lorukirja vuosaarelaiselta tekijältä

Kirjankansi.

Sini Bergström: Setä Pöllön muistelmat. Lorukirja.
Kustantaja: Books of Demand.
Sivumäärä: 60 sivua.
Hinta: 21,90 €.

Vuosaarelaiselta Sini Bergströmiltä on ilmestynyt lasten lorukirja Setä Pöllön muistelmat. Kirja sopii 3–6-vuotiaille lapsille luettavaksi vaikka iltasaduksi.

Sini Bergström, 29, on 6-vuotiaan tytön äiti. Lapsen, miehen ja koiran kanssa Pohjois-Vuosaaressa asuva Sini viihtyy hyvin täällä.

– Vuosaaresta löytyy kaikki: luonto, meri, kaupat, uimahalli, kirjasto, ihan kaikki, toteaa ensimmäisen kirjansa julkaissut Sini, joka on myös itse kuvittanut uuden kirjansa. Lorukirjan kuvakäsittelystä ja taitosta on vastannut hänen miehensä, joka on graafinen suunnittelija.

– Ensin rupesin tallentamaan kännykkääni keksimiäni loruja. Mieheni kannustuksesta jatkoin puuhaa ja lopulta uskaltauduin tekemään loruista kirjan, Sini Bergström kertoo.

Setä Pöllön muistelmat -lorukirja on hauska, oivaltava ja paikoin koskettavakin tarina pöllöstä, joka pääsee muuttolintujen mukana etelään. Siellä pöllö kirjoittaa muistelmansa.

– Uskon, että kirjassa on opettavaisia, hauskoja ja koskettavia loruja, jotka pistävät ajattelemaan asioita, Sini Bergström toteaa.

Kirja on tällä hetkellä myynnissä bod.fi- ja booky.fi-sivustoilla ja kohta sitä voi kysellä kirjastoista sekä kirjakaupoista.

Eero Honkanen