Joulumarkkinat 28.11. Mosaiikkitorilla

Vuoden 2020 viimeiset Mosaiikkitorin markkinat järjestettiin 22.11. Näillä joulumarkkinoilla tunnelma oli hyvä, vaikka jouluinen lumi puuttuikin. Paikalla oli paljon erilaisia kauppiaita luomassa joulutunnelmaa. Mikäli korona hellittää eikä rajoituksia tiukenneta, niin ensi keväänä markkinat järjestetään ensimmäisen kerran sunnuntaina 23.5. Muut suunnitellut markkinat ovat sunnuntaisin 20.6., 22.8., 26.9. sekä joulumarkkinat 28.11. LC Helsinki Soihdut toivottaa hyvää joulua ja kiittää kaikkia Vuosaaren joulumarkkinoilla 22.11. mukana olleita – niin kauppiaita kuin asiakkaitakin. Tavataan taas ensi vuonna!

Soihtujen perinteiset joulumarkkinat pidetään Mosaiikkitorilla (Vuotalon ja Columbuksen välissä) sunnuntaina 28.11. kello 10–15. Myynnissä on taas monenmoista, kuten leivonnaisia, vaatteita, lahjatavaroita, lettukahvilan herkkuja sekä kirppispöytien tarjontaa. Kirpputorin paikkamaksu on 5 euroa, omat pöydät mukaan. Myyntipaikkavaraukset ja lisätiedot tekstiviestillä 050 512 6039 tai sähköpostilla tuulapirkko@
luukku.com

Markkinoiden paikkamaksujen tuotto käytetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Tänäkin vuonna lahjoitetaan diakoniatyön kautta apua tarvitseville vuosaarelaisille ruokalahjakortteja ja stipendejä lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen.