Ulkoministeri Haavisto mukana kaikille avoimessa Sodan kylmät kasvot? -seminaarissa

Ukrainan järkyttävä sotatila herättää kysymyksiä, pelkoa ja ahdistusta. Kulttuurikeskus Sofiassa (Kallvikinniementie 35) aiheesta pidetään lyhyitä alustuksia ja käydään keskustelua – erityisesti arvojen ja etiikan näkökulmasta – Sodan kylmät kasvot? -seminaarissa lauantaina 9.4. kello 13.00 alkaen.

Kulttuurikeskus Sofian järjestämässä seminaarissa kriisitilannetta tarkastellaan ulkoministeri Pekka Haaviston, sosiaalietiikan professori Jaana Hallamaan ja europarlamentaarikko Eero Heinäluoman johdolla. Keskustelun fasilitaattorina toimii isä Ambrosius. Myös yleisölle tarjotaan mahdollisuus esittää kysymyksiä puhujille.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilavarauksen vuoksi ilmoittautumiset pyydetään torstaihin 7.4. mennessä osoitteeseen kulttuuri@sofia.fi. Seminaarissa on vahva maskisuositus.

Tapahtuman Facebook-sivun löytää täältä.