Kulttuurikeskus Sofiassa keskustellaan rauhasta asiantuntijoiden siivittämänä

Eurooppaa ruhjova Ukrainan sota keskittää huomiomme sotaan ja sen mielettömyyteen. Nyt meidän kaikkien tulee panostaa rauhan tekemiseen. Se tie on monipolkuinen ja huomattavasti vaikeampi kuin toisin päin.

Kulttuurikeskus Sofiassa (Kallvikinniementie 35) keskustellaan näistä askelmerkeistä Sodasta rauhaan -seminaarissa lauantaina 20.8. kello 13–15. Alustajina ovat kansanedustaja Elina Valtonen, kirjailija Markus Leikola, teologian tohtori Petri Merenlahti sekä isä Ambrosius.

Tämä tilaisuus on toinen osa rauhaa ja rauhantyötä koskevassa keskustelusarjassa. Ensimmäinen osa Sodan kylmät kasvot pidettiin 9.4. Kolmas osa Minustako rauhantekijä? seuraa lauantaina 1.10.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Seminaariin voi ilmoittautua voi täällä.