Columbuksessa avataan joulu

Ilotulitteita Vuosaaren taivaalla.

Ilotulitus Columbuksessa. Arkistokuva: Eero Honkanen

Kauppakeskus Columbuksen perinteistä joulunavausta vietetään lauantaina 1.12.2018. Klo 11–16 tiedossa on muun muassa Joulupukin, tonttujen ja Valon neidon vierailua, musiikkiesityksiä. Tapahtuma huipentuu klo 17 järjestettävään komeaan ilotulitukseen. Lauantaina avautuu myös uusi lasten leikkipaikka.

Lauantain 1.12. tarkempi ohjelma:

Klo 11–16 Joulupukki tontun kanssa paikalla Columbuksessa.

Klo 11 Valon Neito tavattavissa.

Klo 10–14 Vuosaaren Lions klubit (Lions Club Helsinki Vuosaari ja Lions Club Soihdut) perinteinen hyväntekeväisyyskeräys Pienperhe-yhdistyksen hyväksi, yhdistys jakaa saadut tuotteet yhden vanhemman vähävaraisille vuosaarelaisperheille.

Klo 12–12.30 Puotin Laulun kuoroesitys.

Klo 14 Valon ääni esiintyy.

Klo 16–16.30 jouluinen yhteislaulutilaisuus, Vuoniityn peruskoululaisia opettajansa johdolla. Lauletaan joululauluja yhteisesti.

Klo 17 ilotulitus, Columbuksen joulun avaus huipentuu perinteiseen ilotulitukseen.