Kellarivoro kähvelsi perintölusikoita

Pienen Villasaaren tiellä sijaitsevassa kerrostalossa murtauduttiin useisiin kellarikomeroihin marraskuun lopussa. Varkaiden mukana katosi ainakin perinnöksi saatuja lusikoita. Samoilta suunnilta varastettiin joulukuun alussa myös auto. Lisäksi lähiaikoina ympäri Vuosaarta on tullut paljon havaintoja niin auto- kuin kellarimurroistakin.

Poliisi muistuttaa, ettei yleisissä tiloissa olevissa kellari- ja vinttivarastoissa kannattaisi säilyttää mitään rahallisesti arvokasta, vaikka tilat olisivatkin lukittu asianmukaisesti. Murroista ja varkauksista kannattaa tehdä rikosilmoitus mahdollisimman pian poliisille. Lisäksi tällaisista asioista kannattaa ilmoittaa vakuutusyhtiölle sekä taloyhtiölle. Myöskään autoon ei tule jättää mitään arvokasta omaisuutta, vaikka ajoneuvo olisi lukittuna hyvin valvotulla paikalla.