Viikingit palasi voittokantaan

Viikinkien miesten jääkiekon edustusjoukkue kohtasi lauantaina 12.1. sarjajumboksi jämähtäneen Oulunkylän Kiekko-Kerhon (OKK) kolmatta kertaa tällä kaudella. Kaksi edellistä ottelua Aimo Mäkinen Areenalla vuosaarelaiset olivat vieneet nimiinsä tylyin 8–0- ja 21–0-lukemin.

Lauantainen taisto käytiin Malmilla ja voittajasta ei ollut tälläkään kertaa epäselvyyttä, sillä itähelsinkiläiset nappasivat täydet kolme pistettä mukaansa selvin 2–10-numeroin. Peli ei ollut sarvipäiltä paras mahdollinen, mutta tulos oli se, mitä lähdettiin hakemaankin.

Seuraavassa ottelussa vastus kovenee jälkeen huomattavasti, kun lauantaina 19.1. Aimo Mäkinen Areenalle (Pallokuja 6) saapuu pisteistä tappelemaan sarjakakkosena porskuttava HC Vantaa.

Kumilaatta tippuu jäähän kello 17.05. Otteluun on vapaa pääsy.