Vuosaaren uusi apteekki aukeaa

Kuvassa on apteekkari Minna Pappila.

Minna Pappila toimii Vuosaaren uuden apteekin apteekkarina.

Lauantaina 1.12. kello 10 Vuosaaressa koetaan historiallinen hetki, kun alueen uusi apteekki, Vuoapteekki, avaa ovensa Mustalahdentien Pohjoisella ostoskeskuksella. Väkimäärältään kovasti kasvanut lähiö saa näin toisen apteekkinsa.

Uutena apteekkarina aloittaa Minna Pappila, joka on valmistunut proviisoriksi vuonna 2000 Kuopion yliopistosta. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Keravalla, Porissa ja Lahdessa, sekä tutkijana Kuopion yliopistossa.

– Olen aloittanut apteekkiuran Mäntsälän apteekista yläkouluikäisenä TET-harjoittelijana.

– Mahdollisuus auttaa ihmisiä sekä työskennellä terveyden ja hyvinvoinnin parissa ovat innostaneet minua koko apteekkiurani aikana, Minna Pappila kertoo.

Vuoapteekki palvelee aluksi arkisin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–16.

– Avaamme apteekin henkilökunnan kansaa avoimin mielin ja toivomme asiakkailtamme palautetta sekä kehittämisehdotuksia.

– Meiltä saa kaikki resepti- ja itsehoitolääkkeet sekä itsehoidon tuotteita. Käytössämme on apteekkien peruspalvelut, lääkeneuvonta, Kela-korvaukset, Katto- ja työpaikkakassa-asiakkuudet, sekä reseptien uusinta ja lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistus, Pappila luettelee.

– Olen jo ehtinyt kokea itseni todella tervetulleeksi Vuosaareen. Lisäksi olen ihastunut Vuosaaren luontoon, täällä on varmasti hyvä asua ja työskennellä, toteaa uusi apteekkari Minna Pappila, kahden esikouluikäisen tytön äiti, jonka harrastuksiin kuuluvat esimerkiksi pyöräily, ulkoilu ja tanssiminen.