Viikinkilaiva upposi HC Vantaan käsittelyssä

Viikinkien jääkiekon edustusjoukkueen pelaaminen eteläisen alueen 2. divisioonassa on viime aikoina ollut yhtä vuoristorataa – jokaista voittoa on seurannut tappio. Tasaisuus otteista on uupunut, ja joukkue saakin taistella tosissaan pääsystä pudotuspeleihin. Tällä hetkellä vuosaarelaiset ovat kiinni viimeisessä playoff-paikassa.

Viikkarit kohtasi lauantaina 19.1. Aimo Mäkinen Areenalla sarjakakkosena porskuttavan HC Vantaan. Ottelussa edettiin 2–2-tasalukemissa ensimmäiselle erätauolle, jonka jälkeen vantaalaiset painoivat kaasun pohjaan ja veivät jäähyjen sävyttämän taiston lopulta nimiinsä selvin 2–6-numeroin.

Viikingeillä on tulevana viikonloppuna edessään kaksi elintärkeää vieraspeliä. Perjantaina 25.1. joukkue matkaa Nummelaan Harjun Kiekon (HAKI) vieraaksi, ja lauantaina 26.1. sarvipäät kohtaavat Hyrylässä Tuuskin, joka on sarjassa vain pisteen perässä itähelsinkiläisiä. Kummastakin ottelusta olisi otettava täysi pistepotti ja saatava samalla hissiliike poikki, jotta Vuosaaressa pelataan pudotuspelejä myös tulevana keväänä.

Miesten jääkiekon
2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko
Wolf 45
HC Vantaa 44
H.K.H. 39
GrIFK 38
KJT Haukat 34
Viikingit 33
Tuuski 32
KelA 14
HAKI 9
OKK 0