Viikingeillä tappiollinen viikonloppu

Viikinkien miesten jääkiekon edustusjoukkue kurvaili kolmen ottelun voittoputkessa ennen viikonlopun pelejä. Eipä kurvaile enää.

Viikkarit kohtasi perjantaina 8.2 kotonaan Aimo Mäkinen Areenalla Grankulla IFK:n. Lauantaina 9.2. vastus oli sama, mutta tällä kertaa pelipaikkana toimi Kauniaisten jääpyhättö. Jos sää ulkona on viime aikoina ollut sanalla sanoen surkea, niin sitä oli vuosaarelaisten esitys pitkälti myös kummassakin ottelussa.

Itähelsinkiläisillä oli perjantain kotiottelussa tukeva 5–2-johto kolmanteen erään lähdettäessä. Viimeisessä erässä tapahtui kuitenkin käsittämätön sulaminen – erän ja pelin päättyessä taululla komeili 5–7-numerot vieraille.

Lauantaina haettiin vieraskaukalossa revanssia perjantaiselle murhenäytelmälle. Kotijoukkue tuli kuitenkin peliin samalla sykkeellä, mihin oli edellisenä iltana lopettanut, iskien maalin heti ensimmäisessä vaihdossa. GrIFK tehtaili vielä kolme lisämaalia ensimmäiseen erään, kun taasen Viikinkien yritykset pysäytti kerta toisensa jälkeen loistavasti läpi ottelun pelannut maalivahti Ville-Pekka Koivu.

Toinen ja kolmas erä mentiin tasaisissa merkeissä, kummankin joukkueen tehdessä ainoastaan yhden maalin. Kotijoukkue oli kuitenkin läpi ottelun niskan päällä eikä päästänyt missään vaiheessa vieraita kunnolla peliin mukaan. 5–1-loppulukemat eivät jättäneet selittelyille juuri sijaa.

Viikkarit vielä kiinni pudotuspelipaikassa

Viikkareilla on jäljellä kolme runkosarjaottelua ja tällä hetkellä joukkue on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa viiden (5) pisteen turvin ennen perässä perässä olevaa, kaksi peliä vähemmän pelannutta Tuuskia. Ensi lauantaina 16.2. Aimo Mäkinen Areenalle (Pallokuja 6) saapuu vieraaksi sarjaa johtava Sipoon Wolf. Kiekko tippuu jäähän jo kello 15.05. Viikingit toivottaa kaikki kannattajat lämpimästi tervetulleeksi kannustamaan joukkueen jälleen voittojen tielle! Otteluun vapaa pääsy.

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1

Wolf 54
HC Vantaa 50
GrIFK 49
H.K.H. 45
KJT Haukat 43
Viikingit 42
Tuuski 37
KelA 19
HAKI 12
OKK 3