Viikingit jäi niukasti ulos pudotuspeleistä

Jääkiekkoilijoita.

Päätösottelun 6–4-voitto Tuuskia vastaan ei riittänyt: viimeinen playoffs-paikka meni tuusulalaisille.

Viikinkien miesten edustusjoukkue eteni viime keväänä eteläisen alueen kakkosdivisioonan finaaleihin asti. Tällä kaudella lukuisista loukkaantumisista kärsineen joukkueen taival tyssäsi jo runkosarjaan. Vuosaarelaiset jäivät lopulta vaivaisen pisteen päähän tulevana viikonloppuna starttaavista pudotuspeleistä.

Viikkarit pelasi menneenä viikonloppuna kaksi viimeistä runkosarjaotteluaan, jotka lopulta sinetöivät joukkueen kohtalon. Lauantaina 23.2. itäläiset kohtasivat Hyvinkäällä paikallisen H.K.H:n. Sarjakolmoseksi päätynyt kotijoukkue oli tasaisen taiston jälkeen vahvempi 5–3-lukemin. Samaan aikaan Viikinkien kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta kisannut Tuuski yllätti sarjakakkoseksi sijoittuneen HC Vantaan 1–3-numeroin ja venytti eron sarvipäihin tavoittamattomaan neljään pisteeseen.

Sunnuntaina 24.2. Aimo Mäkinen Areenalla Tuuskia vastaan pelatun kotiottelun piti ennakkoon olla todellinen kuoleman matsi ja ratkaista viimeinen pleijareihin menijä, mutta toisin kävi. Illan koitoksesta muodostuikin panokseton peli, jossa taisteltiin ainoastaan kunniasta. Viikkarit vei ottelun nimiinsä 6–4-lukemin ja päätti kautensa voitokkaasti, mutta samalla karvaaseen pettymykseen.

Toisinaan urheilu on raadollista ja aina kaikki ei mene ennalta kaavaillun käsikirjoituksen mukaan. Joukkueen ainoa tavoite oli parantaa viime vuoden sijoitustaan ja tuoda mestaruuspokaali Vuosaareen. Läpi kauden loukkaantumisten runtelema ja todella kapealla pelaajamateriaalilla operoinut joukkue taisteli ja antoi kaikkensa, mutta lopulta seinä tuli vastaan. Täysin pettyneitä ei kuitenkaan voida olla kaikki realiteetit huomioon ottaen.

Viikingit kiittää kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta kaudesta ja toivottaa kaikki jääkiekon ystävät tulevallakin kaudella hallille seuraamaan joukkueen edesottamuksia. Ensi sesongilla tullaan varmasti näkemään entistä nälkäisempi ja sisuuntuneempi Viikingit!

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1

Wolf 63
HC Vantaa 56
H.K.H. 56
GrIFK 55
KJT Haukat 46
Tuuski 46
Viikingit 45
KelA 22
HAKI 13
OKK 3