Kakat talteen!

Liikun päivittäin Aurinkolahdessa. Nyt matkani varrella voin liioittelematta nähdä satoja koiranjätöksiä. Yhden ison koiran ulostekasan tuottaja liikkuu reitilläni ilmeisesti myös päivittäin. Sen omistaja ei vaivaudu keräämään edes keskelle jalkakäytävää ilmestynyttä kasaa.

Koiran kanssa ei saisi lähteä ovesta ulos ilman kakkapussia, eikä pussia saa jättää käyttämättä, jos kukaan ei ole rikettä näkemässä. Myös pikkukoirien papanat täytyy kerätä pois – myös ruohikkojen alueelta. Mikään ei liene helpompaa kuin kerätä koirankakat maasta ja erityisesti lumelta tuoreeltaan.

Nyt kevään tullessa kakat sulavat liejuksi, joka leviää ja tarttuu myös koirien tassuihin ja hengitysilmaan.

Saisimmekohan tässä asiassa kuria Aurinkolahteen? Oman koiran jätösten kerääminen on jokaisen koiranomistajan kunnia-asia!

”Eläinrakas liukastelija”