Meiju Suvas tähdittää suosittua Mummodiskoa

Meiju Suvas.

Meiju Suvas esiintyy Mummodiscon tähtenä Vuotalossa 18.9. kello 13–15.

Mummodisko saapuu Vuosaareen keskiviikkona 18.9. kello 13–15. Tapahtumapaikkana tilaisuudelle toimii Vuotalo (Mosaiikkitori 2).

Nyt on aika luoda onnistuneita kohtaamisia, tartuttaa hyvän olon tunnetta toinen toisiinsa, maksimoida hyvinvointi juuri tässä hetkessä, luoda tulevaisuuden voimavaroja ja ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä jaetun ilon äärellä.

Mummodiskot ovat olleet valtavia menestyksiä Helsingissä ja muualla Suomessa: tapahtumiin on osallistunut tuhansia ikäihmisiä, joiden seuraan on liittynyt useita muitakin juhlijoita!

Mummodisko-tapahtumien tavoitteena on ollut tarjota niin mummoille kuin vaareillekin mahdollisuus tanssia ja viihtyä yhdessä sekä tuttujen että tuntemattomien seurassa mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Tapahtumien tarkoituksena on ennen kaikkea lievittää yksinäisyyttä ja mahdollistaa merkittäviä kohtaamisia yli sukupolvien.

Tapahtuman live-esiintyjänä on Meiju Suvas, juontajana näyttelijä Tuija Piepponen. Musiikkia levylautasilta tarjoilevat dj:t Kuk Norris ja Harri Hertell.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy! Tilaisuuden mahdollistajana on myös LC Helsinki/Soihdut.