Vuosaaren keskustaa ilmasta käsin ja eri ilmansuunnista vuosina 1970, 1996 ja 2016

Vuonna 1970

Viistoilmakuva pienlentokoneesta 12.10.1970 Vuosaaresta Pikku Kallahden suunnalta pohjoiseen. Vasemmalla näkyy Oy Saseka Ab:n hiekkakuoppia ja teollisuusaluetta. Oikealla Oy Gustav Paulig Ab:n tehdas. Kuva: Simo Rista, Helsingin kaupunginmuseo

Viistoilmakuva pienlentokoneesta 12.10.1970 Vuosaaresta Pikku Kallahden suunnalta pohjoiseen. Vasemmalla näkyy Oy Saseka Ab:n hiekkakuoppia ja teollisuusaluetta. Oikealla Oy Gustav Paulig Ab:n tehdas. Kuva: Simo Rista, Helsingin kaupunginmuseo

Vuonna 1996

Kauppakeskus Columbusta rakennetaan vuonna 1996. Kuva on otettu itään päin. Etualalla Sasekan tehtaan vanhoja hiekkakuoppia, takaoikeallaKuva: Simo Rista, Helsingin kaupunginmuseo

Kauppakeskus Columbusta rakennetaan vuonna 1996. Kuva on otettu itään päin. Etualalla Sasekan tehtaan vanhoja hiekkakuoppia, takaoikealla Pauligin kahvipaahtimo ja vasemalla lukio ja yläaste. Kuva: Simo Rista, Helsingin kaupunginmuseo

Vuonna 2016

Kuvassa Vuosaaren keskustaa dronesta kuvattuna itää kohti vuonna 2016. Kuva: Eddy Tihane

Kuvassa Vuosaaren keskustaa dronesta kuvattuna itää kohti vuonna 2016. Kuva: Eddy Tihane

Kuvassa vuonna 2016 Vuosaaren keskustaa dronesta käsin lounasta kohti. Kuva oikealla: Eddy Tihane

Kuvassa vuonna 2016 Vuosaaren keskustaa dronesta käsin lounasta kohti. Kuva oikealla: Eddy Tihane