Valojuhlia vietetään viikonloppuna kahdessa paikassa

Maria Baric Companyn upea tulishow keräsi lammen rantaan hurjan määrän katsojia.

Lauantaina 14.11. alkaen kello 16 vietetään Vuotalon Valojuhlaa. Vuotalossa (Mosaiikkitori 2) on ohjelmaa koko perheelle. Vuotalon Valojuhlaan on vapaa pääsy. Kello 18 on vuorossa Vuotalon Valojuhlan Maria Baric Companyn hieno tuliesitys, jossa ilta huipentuu yhteisöllisten ulkotulien sytyttämiseen ja Maria Baric Companyn tunnelmalliseen tuliesitykseen. Esityksen kesto on noin 30 minuuttia. Vapaa pääsy.

Pohjoisella ostarilla (Mustalahdentie 10) sekä Ilveskorvenpuistossa vietetään sunnuntaina 15.11. kello 14–17.30 Vuosaaren Valojuhlaa. Ohjelmassa on myyjäistuotteita, leivonnaisia, käsitöitä, glögiä, makkaraa, lasten taidenäyttely, tietokilpailuja, lyhtykulkue, musiikkiesityksiä, valoinstallaatio, valokuvanäyttely ja muuta kivaa ohjelmaa. Myyjäistuotteiden myyjät voivat ilmoittautua 12.11. mennessä puh. 09 310 73249 / Vuosaaren lähiöasema.