LC Soihdut lahjoitti jälleen lahjakortteja

Soihdut oli lauantaina 5.12. Columbuksessa Lions Club Vuosaaren kanssa keräämässä tarvikkeita Auta lasta, auta perhettä -keräykseen. Kerätyt tuotteet luovutettiin Pienperheyhdistykselle toimitettavaksi eteenpäin apua tarvitseville vuosaarelaisille perheille.

Soihdut oli lauantaina 5.12. Columbuksessa Lions Club Vuosaaren kanssa keräämässä tarvikkeita Auta lasta, auta perhettä -keräykseen. Kerätyt tuotteet luovutettiin Pienperheyhdistykselle toimitettavaksi eteenpäin apua tarvitseville vuosaarelaisille perheille.

Vuosaarelainen Lions Club Soihdut lahjoitti 2 000 euron edestä lahjakortteja Vuosaaren vähävaraisille perheille. Klubin jäsentoimikunnan puheenjohtaja Kaija Holopainen kävi viemässä lahjoituksen Vuosaaren seurakunnalle, joka puolestaan jakaa 34 lahjakorttia jaettavaksi Aurinkolahden K-Marketissa vähävaraisille Vuosaaren perheille. Lahjoituksen seurakunnan puolesta vastaanotti johtava diakoniatyöntekijä Pia Nordlund.

Soihtujen yksi tärkeimmistä varainkeruutapahtumista on joulukuusten myyminen, joka alkaa jälleen 20.12. K-Market Aurinkolahden edustalla. Joulukuuset tulevat Lohjalta. Soihdut on myyneet joulukuusia jo vuodesta 2011 lähtien.

Lisäksi lauantaina 5.12. Soihdut osallistui Auta lasta, auta perhettä -tavarankeräykseen kauppakeskus Columbuksessa.

Soihdut perustettiin 21.10.2010, mutta 10-vuotisjuhlat on nyt jouduttu siirtämään koronan takia. Mikäli haluat tulla mukaan Soihtujen toimintaan, niin laita viestiä helsinki.soihdut@lions.fi