Aurinkolahden Pikkujoulut on koko perheen tapahtuma

Mikael Konttinen laulattaa kuoron kera.

Mikael Konttinen laulattaa kuoron kera.

Sunnuntaina 5.12. järjestettävä Aurinkolahden Pikkujoulut on koko perheen ilmaistapahtuma, joka järjestetään Kahvila Kampelan (Uutelantie 1), Cafe Biitsin ja Vuosaaren Urheilukalastajien pihapiirissä. Koko perheen ohjelmaa on kello 12–18 ja aikuisten itsenäisyyspäivän etkot Cafe Biitsissä kello 18–21. Tapahtuman järjestää Kahvila Kampela ja VUK yhteistyökumppaneineen.

Paikalle voi tulla kuuntelemaan ja laulamaan tuttuja joululauluja ulkoilmaan. Yleisöä laulattaa monista viihdeohjelmista tuttu Mikael Konttinen kuoron kera. Lapsiperheille on tarjolla poniratsastusta, alpakoita, Teatteri Ihmeen esityksiä, Jälkipolton liikunta-aktiviteetteja sekä VUK:in leikkimielisiä kilpailuita. Ja tietenkin paikalla ovat myös joulupukki ja -muori. Päivän hämärtyessä kohti iltaa ranta valaistaan sadoin soihduin ja kynttilöin.

Paikalla on myös alpakoita.

Paikalla on myös alpakoita.

Lisätietoja Aurinkolahden Pikkujouluista löytyy Kahvila Kampelan Facebookista ja nettisivuilta kahvilakampela.fi

Hyväntekeväisyyskampanja lapsiperheille

Osana tapahtumaa toteutetaan hyväntekeväisyyskampanja, jossa kerätään varoja alueen lapsiperheiden hyväksi yhdessä Vuosaaren seurakunnan kanssa.

Keräystili FI14 2065 1800 0164 26 / Helsingin Seurakuntayhtymä / Vuojoulupolku.