Eeron erikoinen: Vitsauksista välittämättä

Paluu sorvin ääreen hyvin vietetyn loman jälkeen on usein hikistä ja hieman kangertelevaakin puuhaa. Mukavaksi sen tekee, kun tuntee jonkun jo odotelleen ja kaivanneen. Moni on toreilla ja turuilla liikkuessa meitä hihasta vetäissyt: milloin lehti ilmestyy, eikö se lomailu jo riitä? – No nyt riitti!

Tällä kertaa loma osui kyllä oikeaan saumaan. Korona-aika monine ylä- ja alamäkineen, odotuksineen ja pettymyksineen ja sairastettuine tauteineen on ollut kyllä raskasta aikaa täällä toimituksessakin. Niin henkisesti, fyysisesti kuin taloudellisestikin. Ja epäilemättä siellä lehden toisellakin puolella.

Vaan eipä anneta koronoiden, putineiden, hirmuhelteiden, tulvien, heinäsirkkojen ja muiden vastenmielisten vitsausten meitä lannistaa: pystypäin, optimistisesti kohti loppukesän seikkailuja!

Niitä täällä meidän armaassa Vuosaaressa riittääkin. Runsaasta tapahtumatarjonnasta saa hyvän kattauksen vaikkapa tätä käsissä olevaa lehteä tutkimalla. Eikun parhaat palat päältä noukkimaan!

– Puuhakasta, tapahtumarikasta loppukesää ja alkusyksyä!

Eero Honkanen
eero.honkanen(at)vuosaarilehti.fi

Tällä pakina-palstalla ihmetellään elämää vuosaarelaisin silmin.