Lions Club Soihdut toi hyvää mieltä päivään

Lions Club Soihtujen reippaita naisia Urheilutalon aulassa. Taustalla musisoi Vuosaaren lukion bändi.

Lions Club Soihtujen reippaita naisia Urheilutalon aulassa. Taustalla musisoi Vuosaaren lukion bändi.

Vuosaaren aktiivinen naisklubi Lions Club Helsinki / Soihdut järjesti lauantaina 8.10. Vuosaaren Urheilutalolla käyneille mukavan yllätyksen. Paikalle oli saatu musisoimaan Vuosaaren lukion bändi musiikinlehtori Aki Ekroosin johdolla. Bändin solistina toimi Wenny Odin. Tuttuja kappaleita sisältänyt hittikimara ilahdutti uimahallin aulassa ohikulkijoita. Lapsille tarjottiin pieniä yllätyslahjoja. Tempaus liittyi valtakunnallisesti vietettyyn Hyvän Päivään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Lapsille oli tarjolla yllätyslahjoja.

Lapsille oli tarjolla yllätyslahjoja.

LC Soihdut tunnetaan Vuosaaressa monista tempauksistaan ja toimistaan. Klubi järjestää esimerkiksi lasten Syyskipinät-liikuntatapahtuman Heteniityn urheilukentällä, Aurinkokirppiksen Aurinkolahdessa sekä Vuosaaren markkinat Mosaiikkitorilla. Klubi käy myös säännöllisesti laulattamassa vanhuksia palvelutaloissa. Lions Club Soihtujen keräämät varat käytetään aina lyhentämättöminä paikalliseen hyväntekeväisyystyöhön.