Viikinkien lätkävuosi käyntiin

Viikinkien miesten edustusjoukkue jatkoi jääkiekon eteläisen 2. divisioonan pelejä lauantaina 7.1. Sipoossa, kun joukkue matkusti haastamaan vahvaa kautta pelaavan Wolfin.

Ottelu eteni tasaisissa merkeissä aina viimeiseen erään saakka lukemien ollessa 5–4 kotijoukkueen eduksi. Kolmas erä ei ollutkaan Viikinkien kannalta enää mairittelava, sillä sipoolaiset ottivat ottelut komentoonsa voittaen maalein 10–4.

Viikinkien maalintekijöinä kunnostautuivat Santtu Sulander kahdesti sekä Mikael Mallenius ja Joni Järä. Viikinkien maalissa aloitti Santtu Tuovinen, jolle kertyi 23 torjuntaa. Tilanteen ollessa Wolfille 7–4 Viikinkien maalille luisteli ajassa 42.15 Henri Toikka, jolle kertyi 10 torjuntaa.

Kurssinmuutosta Viikingit lähtee hakemaan kotiottelussa  perjantaina 13.1. kello 19.35 Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), jossa vastaan asettuu Jää-Ahmat Hyvinkäältä.

Taistelu jatkuu heti lauantaina 14.1. joukkueen matkustaessa Kauniaisiin GrIFK:n vieraaksi.

Nuorten Mestiksessä voitto

Nuorten U20 Mestistä pelattiin perjantaina 6.1., jolloin Viikingit matkasi Nokialle Pyryn vieraaksi.     Viikingit otti tärkeät vieraspisteet voittamalla tiukan jääkiekko-ottelun loppulukemin 7–8.

Viikinkien maalintekijät olivat Dennis Korpelainen, Iiro Niemi,  Jame Waldén, Mikael Bauer (2), Bruno Granroth, Joa Roslund ja Jooa Vento.

Viikinkien seuraavat kotipelit ovat Vuosaaressa Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) perjantaina 13.1. kello 19.20, HYRI:ä vastaan ja heti perään lauantaina 14.1.  kello 17.05, jolloin vieraaksi saapuu TPS Akatemia.