Viikinkien jääkiekon edustusjoukkueen sinnikkyyttä ei palkittu, myös U20-joukkueelle tappioita

Viikinkien jääkiekon miesten edustusjoukkue pelasi viikonloppuna yhden ottelun, kun joukkue matkusti lauantaina 21.1. Tuusulaan kohtaamaan sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvan TuusKi:n. 

Siipirikkoinen sarvipäälauma sai raavittua kasaan 14 pelaajaa, joka aiheutti merkittäviä muutoksia pelisuunnitelman suhteen. Puolustus edellä pelannut Viikkari-lauma pysyikin ottelussa loppuun asti kannoilla, välillä jopa kontrolloiden pelin tapahtumia. Vimmatusta loppukiristä huolimatta kotijoukkue TuusKi vei ottelun nimiinsä 5–4 varsinaisella peliajalla.

Viikinkien maalintekijöinä ottelussa olivat Eero Virkamäki, John Gästrin, Joni Saikkonen ja Joni Järä. Maalissa kaksi ensimmäistä erää pelasi Veikka Vepsäläinen, jolle torjuntoja kertyi 25. Kolmanteen erään maalille vaihdetulle Santtu Tuoviselle torjuntoja kertyi 11.

Samaa taistelutahtoa Viikingit pyrkii viemään seuraavan otteluun, joka pelataan Vuosaaressa Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) perjantaina 27.1. kello 19.35. Vastaan asettuu jälleen GrIFK, tällä kertaa siis Viikinkien kotiluolassa. Otteluun on vapaa pääsy.

2. divisioona, lohko 1

Jäähonka 42
Tuuski 38
Wolf 24
KelA 23
GrIFK 23
Jää-Ahmat 20
Viikingit 14
HAKI 12
KHT 11

Viikinkien U20:lle tappiot

Viikinkien U20 Mestiksessä pelaava joukkue kärsi kaksi tappiota viime viikonloppuna.

Perjantaina 20.1. Viikingit matkasi Forssaan FoPS:in vieraaksi. Ottelu päättyi kotijoukkueen 5–3-voittoon. Viikinkien maalintekijöinä ottelussa olivat Elias Blom, Joa Roslund ja Niko Linnonmaa. Maalissa Benjamin Löfgrenille kertyi 32 torjuntaa.

Sunnuntaina 22.1. pelattiin kotona Aimo Mäkinen Areenalla. Viikinkien vieraaksi saapui KalPa Akatemia. Ottelu päättyi vieraiden niukkaan 2–3-voittoon. Viikinkien maalintekijät ottelussa olivat Jooa Vento ja Aaron Aaltio. Maalissa pelannut Pyry Rannelma torjui 24 kertaa. 

U20 Mestis, alempi jatkosarja

GrIFK 28
EjL 21
Kalpa Ak 19
Pyry 19
Viikingit 18
FoPS 17
IPK 14
Kärpät Ak 12
TPS Ak 8
HYRI 6
KeuPa HT 0