Kiekkoviikonlopun saldona yksi piste

Viikingit hävisi HaKille perjantaina 10.2. kotikaukalossaan lukemin 2–5.

Viikinkien miesten edustusjoukkueella oli menneenä viikonloppuna kaksi jääkiekko-ottelua, kun 2. divisioonan kausi lähestyy päätöstä runkosarjan osalta. Perjantaina 10.2. joukkue kohtasi Lohjalta saapuneen HaKin, joka ilmestyi mittelöön täydet sylinterit lyöden. Kotijoukkue Viikkarit johti ottelua 1–0 ensimmäisen erän jälkeen, mutta läpi ottelun nähdyt vaisut otteet eivät kantaneet hedelmää loppuun asti. Vieraiden toisen erän neljä maalia osoittautuivat liian suureksi erotukseksi, ja näin ollen pisteet matkasivat maakuntaan lukemin 2–5. 

Viikinkien maalit tekivät Markus Immonen ja Mikael Bauer. Maalissa pelanneelle Benjamin Löfgrenille torjuntoja kertyi ottelussa 33.

Lauantaina 11.2. Vuosaareen vieraaksi saapui tuttu porukka Kauniaisista, eli GrIFK. Huomattavasti pirteämmin otteluun saapunut sarvipäälauma otti ohjat kotikaukalossa käsiinsä alusta asti. Johtoasemaa kesti 55 minuutin verran, kunnes vieraat survoivat 3–3-tasoitusmaalin verkon perukoille maalinedustaväännön päätteeksi. Peli siirtyi jatkoajalle, jossa granilaiset veivät lopulta pidemmän korren jättäen Viikingeille yhden pisteen palkinnoksi maalein 3–4. 

Viikinkien maalit tekivät Stefan Wonfor, Aaron Aaltio ja Oliver Obolgogiani. Maalissa pelanneelle Benjamin Löfgrenille kertyi 26 torjuntaa.

Runkosarjan viimeinen ottelu pelataan ensi viikonloppuna, kun joukkue suuntaa Tapiolaan lauantaina 18.2. kello 13.25 alkavaan otteluun. Vastassa on tuolloin Jäähonka. Jatkopelien osalta tilanne on vielä täysin auki, mihin vaikuttavat sekä Viikkareiden oma peli ja muiden joukkueiden keskinäiset ottelut. Pelit jatkuvat joka tapauksessa jatkopelien muodossa maaliskuun alkuvaiheilla.