Viikingit vahvana kiekkokarsinnoissa

Viikinkien peli on kulkenut Kakkosen putoamiskarsinnoissa.

Viikinkien peli on kulkenut Kakkosen putoamiskarsinnoissa. (Arkistokuva)

Perjantaina 10.3. alkoivat Viikinkien miesten edustusjoukkueen karsinnat jääkiekon Kolmoseen putoamista vastaan Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalla, jonne saapui vieraaksi EVU Vantaalta.

Viikingit oli tyly isäntä ja voitto korjattiin lopulta 13–4 loppulukemin. Viikinkien maaleista vastasivat Henry Kari, Markus Immonen, Santtu Sulander, Kristian Lindström, Dennis Korpelainen (2 maalia), Ilmari Rauhala, Joni Järä (2 maalia), Mikael Mallenius, Joni Saikkonen, Ville Valta ja Jesse Saurén. 

Sunnuntaina 12.3. Viikingit matkasi Nummelaan NKV:n vieraaksi. Viikingit korjasi voiton tästäkin ottelusta 200-päisen kotiyleisön harmiksi lukemin 1–5. Viikinkien maalit tekivät Santtu Sulander, Otto Virtanen, Mikael Mallenius, Joni Järä ja Joni Saikkonen. 

Viikinkien seuraava karsintapeli pelataan EVU:a vastaan perjantaina 17.3. kello 19.40 Myyrmäessä. Joukkueen viimeinen karsintapeli pelataan sunnuntaina 19.3. kello 16.05 NKV:ta vastaan Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6). Otteluun on vapaa pääsy.