Kevätriehassa mukavaa menoa!

12-vuotiaalla Tuohivirsulla riitti kyyditettäviä jonoksi asti.

12-vuotiaalla Tuohivirsulla riitti kyyditettäviä jonoksi asti. Kuva: Eero Honkanen

Lions Club Vuosaari järjesti mukavan koko perheen tapahtuman Kevätriehan Lohikäärmepuistossa sunnuntaina 19.3. Ajankohta oli vaihtunut totutusta talvesta hieman keväämmälle, mutta se ei menoa haitannut, sillä kevätaurinko lämmitti osallistujia mukavasti. Järjestäjien ja talkoolaisten ponnistusten ansiosta odotettu hiihtokilpailukin saatiin vietyä kunnialla läpi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Puffetin herkut maistuivat ulkoilijoille.

Puffetin herkut maistuivat ulkoilijoille. Kuva: Eero Honkanen

Leijonat olivat viritelleet uusittuun Lohikäärmepuistoon monenlaista menoa aina frisbeen heittämisestä hevosajeluun ja palokunnan nostolava-autosta ja partiotoimintaan tutustumisesta ongintaan asti. Monenlaiset herkut upposivat ulkoilupäivään osallistuneisiin ja paikalla nähtiin tyytyväisiä ilmeitä: tätä koronan katkaisemaa tapahtumaa oli monessa perheessä jo innolla odotettukin!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Paloauto nostolaitteineen kiinnosti.

Paloauto nostolaitteineen kiinnosti. Kuva: Eero Honkanen

Lions Club Vuosaari välittää kiitoksensa kaikille tapahtumaan osallistuneille. Kiitokset menevät myös monille yrityksille, jotka arpajaispalkinnoin tukivat tapahtumaa. Kevätriehan tuotto käytetään kokonaisuudessaan vuosaarelaisten lasten ja nuorten liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukeen sekä koulujen kautta jaettaviin stipendeihin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Hiihtokilpailun tulokset

5–6-vuotiaiden tyttöjen palkittu kolmikko. Takana palkitsemassa leijonien Tuomo Holopainen.              Kuva: Matti Pöhö

5–6-vuotiaiden tyttöjen palkittu kolmikko. Takana palkitsemassa leijonien Tuomo Holopainen. Kuva: Matti Pöhö

Alle 5-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sarja: 1. Niklas Mikkonen, 2. Pihla Sepponen, 3. Otso Salonen. 5–6-vuotiaiden tyttöjen sarja: 1. Jadessa Ahopelto, 2. Viola Väyrynen, 3. Lumikki Ohinmaa. 5–6-vuotiaiden poikien sarja: 1. J. Järvinen (tässä sarjassa oli yksi hiihtäjä).