Tangokuningas Amadeus Lundberg esiintyy Helander-kodin avoimissa ovissa

Amadeus Lundberg.

Amadeus Lundberg.

Tangokuningas Amadeus Lundberg laulaa vanhuksille ja heidän läheisilleen Vuosaaren Helander-kodissa (Koukkusaarentie 18) avointen ovien päivänä. Yleisö on tervetullut tutustumaan palvelutaloon keskiviikkona 10.5. kello 11–15. Maksuton konsertti alkaa kello 13.

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi vuonna 2009. Hän on konsertoinut ja levyttänyt yhdessä Riku Niemi Orchestran kanssa. Tanssilava- ja ravintolaesiintymisten lisäksi Amadeus on näyttänyt kykynsä suurten estradien parrasvaloissa ja kiertueilla.

Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö ylläpitää palveluasuntoja Haagassa, Maunulassa ja Vuosaaressa. Voittoa tavoittelematon säätiö on toiminut yleishyödyllisin periaattein vuodesta 1967.