Vuosaaren viikonloppu oli tapahtumia täynnä

Vuosaaren tapahtumaviikonloppu Visit Vuosaari Weekend veti hyvin yleisöä. Lauantaina 26.8. tapahtumat satamassa ja kauppakeskus Columbuksessa saivat ihmiset liikkeelle, eikä sunnuntain 27.8. ajoittaisen vesisateen annettu Rastilan Retkipäivääkään suuremmin häiritä.

Satamapäivän tapahtumatorilla lauantaina 26.8. oli välillä ahdasta. Vuoniityn peruskoulun musiikkiluokkien Biisipajassa sai laulaa karaokea ja  esiintyjinä päälavalla olivat Inke ja Jami, The Voice of Finlandissakin esiintynyt Erika Nyström ja supersuosittu laulaja Ollie. Lasten kiinnostuksen kohteena oli muun muassa Puolustusvoimien Panssari-Sisu. Pomppulinna ja taikurikin kiinnostivat lapsikävijöitä.

Sunnuntaina 27.8. Rastilan leirintäalueella vietettiin Rastilan Retkipäivää. Alueelle oli viritetty monenlaisia aktiviteetteja. Esittelypöydillä ja -teltoissa saattoi tutusta erilaisten harrastusten ja toimintojen tarjoajiin, lähistöllä oli retkiä ja kartanolla luentoja. Poneille, laamoille, kukoille ja lampaille riitti rapsuttelijoita.

Visit Vuosaari Weekendiä oli tekemässä suuri joukko alueen yrityksiä ja toimijoita yhdessä Visit Vuosaaren kanssa.

Kuvat: Eero Honkanen (ellei toisin mainita)

Vuosaaren Satamapäivän ja Columbuksen kuvagalleria