Poliisi pyytää havaintoja juhannusaattona tapahtuneesta törkeästä ryöstöstä

Helsingin poliisi tiedotti tiistaina 5.9., että se toivoo yleisöltä vihjeitä epäillyistä, jotka liittyvät 23.6.2023 Vuosaaressa tapahtuneeseen törkeään ryöstöön. Vuosaarilehti.fi uutisoi samasta tapauksesta kesäkuun lopulla. 

Rikoksen uhri on 56-vuotias mies, joka pahoinpideltiin ja jolta anastettiin omaisuutta Villa Ullaksen grillikatoksen edessä. Epäilty rikos tapahtui noin kello 22, ja paikalla oli paljon ihmisiä.

Asianomistajan kimppuun hyökkäsi kaksi miestä, jotka ovat noin 40–50-vuotiaita. He olivat normaalivartaloisia ja vaaleaihoisia. Toisella epäillyistä oli päässä keltainen Alepa-kalastajahattu. Toisella miehellä ei ollut paitaa, ja hänellä oli tatuointi rinnassa.

Miesten mukana oli noin 40–50-vuotias nainen. Hän oli noin 160–165 senttimetriä pitkä ja tukevavartaloinen. Naisella oli vaaleat hiukset, ja yllään hänellä oli musta- tai sinivalkoraidallinen mekko.

Kolmikko hyökkäsi asianomistajan kimppuun uudestaan osoitteen Hiekkajaalanranta 5 kohdalla. Pahoinpitely loppui, kun silminnäkijä huusi soittaneensa poliisille. Epäillyt poistuivat Ullaksenpuiston suuntaan.

Kaikki havainnot ja tiedot rikoksesta epäillyistä pyydetään ilmoittamaan ryosto.helsinki@poliisi.fi Poliisi kiittää avusta jo tässä vaiheessa.