Viikingeillä tuplapelit jääkiekkossa

Menneenä viikonloppuna Viikingit pelasi kaksi ottelua, kun perjantaina 29.9. vieraaksi saapui sarjanousija NKV Nummelasta ja lauantaina 30.9. joukkue matkasi Hyvinkäälle kohtaamaan Jää-Ahmat.

Perjantain ottelussa itäläiset pitivät ohjat käsissään alusta alkaen, ja joukkue purjehti vakuuttavaan 7–3-voittoon. Viikinkien maalit tekivät Joni Järä  (3 maalia), Eero Virkamäki ja Michael Pereira (molemmat 2 maalia). Vierasjoukkueen maalivahdille Matias Hyyryläiselle kirjattiin 44 torjuntaa, kun taas Viikinki-maalilla operoinut Veikka Vepsäläisen joutui torjumaan vain 15 torjuntaa.

Lauantaina joukkue kohtasi Hyvinkään Jää-Ahmat, joka on vuosien varrella osoittautunut tunnerikkaaksi vastustajaksi. Tämäkään ottelu ei tehnyt poikkeusta, ja maalitehtailua harrastettiin koko rahan edestä. Viimeiseen erään siirryttiin 4–4-tasalukemista, mutta itäläisten synkkä minuutti erän puolessavälissä päästi kotijoukkueen karkumatkalle. Summerin soidessa taululla olivat 8–5-loppulukemat hyvinkääläisten hyväksi.

Ottelun maalintekijät Viikingeiltä olivat Michael Pereira (2 maalia), Santtu Sulander, Joni Saikkonen ja Joni Järä. Maalissa pelanneelle Santtu Tuoviselle kertyi ottelussa 43 torjuntaa.

Viikinkien ottelut jatkuvat perjantaina 6.9. kotiluolassa Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), kun Vuosaareen saapuu vieraaksi Sipoon Wolf kello 19.35 alkavaan otteluun. Tapahtumaan on vapaa pääsy.