Joonialainen pylväikkö 1920-luvulla Aurinkolahdessa

Urakoitsija Jalo Syvähuokon huvila Hietalan puutarha Aurinkolahdessa 1920-luvulla. Puutarhan reunalla oleva huvila on nyt Vuosaaren taiteilijatalon taiteilijoiden työtila sekä asunto. Talo tunnetaan nykyisin nimellä Villa Lill Kallvik. Kuvassa muotopuutarha ja sen joonialainen pylväikkö. Kuva: Elli Syvähuoko 1920–1929 / Helsingin kaupunginmuseo

Urakoitsija Jalo Syvähuokon huvila Hietalan puutarha Aurinkolahdessa 1920-luvulla. Puutarhan reunalla oleva huvila on nyt Vuosaaren taiteilijatalon taiteilijoiden työtila sekä asunto. Talo tunnetaan nykyisin nimellä Villa Lill Kallvik. Kuvassa muotopuutarha ja sen joonialainen pylväikkö. Kuva: Elli Syvähuoko 1920–1929 / Helsingin kaupunginmuseo

Pylväikkö nykypäivänä

Sama puisto noin 100 vuotta myöhemmin. Joonialainen pylväikkö on yhä pystyssä.

Sama puisto noin 100 vuotta myöhemmin. Joonialainen pylväikkö on yhä pystyssä.