Viikingit jäi nollille

Jääkiekon 2. divisioonassa pelaava Viikingit mitteli perjantaina 20.10. viikon ainoan ottelunsa Tuusulan Kiekkoa vastaan kotihallissaan Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalla.

Nimivahva TuusKi lähti otteluun lievänä ennakkosuosikkina, mutta ottelu eteni tasaisissa merkeissä viimeisen erän alkuun asti. Tuusulalaisten salamamaali kolmannen erän alussa siirsi vierasjoukkueen 4–0-johtoon, minkä jälkeen sarvipäät eivät enää saaneet pelin juonesta kiinni.

Loppulukemat 7–0 TuusKin hyväksi. Viikinkien maalissa pelanneelle Veikka Vepsäläiselle torjuntoja kertyi ottelussa 38.

Viikingit jatkaa pelejä lauantaina 28.10., kun otteluohjelma vie itäläiset Kellokoskelle KelA:n vieraaksi. Ottelu alkaa kello 16. Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) pelataan seuraavan kerran perjantaina 10.11. lohjalaista HaKia vastaan kello 19.35 alkavassa ottelussa. Kotiotteluun on vapaa pääsy.

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

Tuuski 15
GrIFK 15
HAKI 14
Jää-Ahmat 14
Wolf 13
Jäähonka 12
Viikingit 9
KHT 7
KelA 5
NKV 4