Viikingit jatkoi voittojen tiellä jääkiekossa

Viikinkien viime viikonlopun ainoa jääkiekko-ottelu pelattiin perjantaina 10.11. Vuosaaressa Aimo Mäkinen Areenalla, jonne vieraaksi saapui HaKi Lohjalta.

Ottelusta povattiin ennakkoon tiukkaa kamppailua hyvin luistelevaa lohjalaislaumaa vastaan, ja varsinainen ottelu noudatti täsmälleen tätä kaavaa. Johtoasemia vaihdeltiin puolin ja toisin, maalejakin nähtiin peräti 12 kappaletta, kun varsinainen peliaika päättyi 6–6-lukemiin.

Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi Suomi-sarjasta Viikinkien Porvoon Huntersilta lainassa ollut Eelis Uuttu tehden ottelussa yhteensä neljä maalia. Illan muut onnistujat Viikingeiltä olivat maaleillaan Santtu Sulander, Ilmari Rauhala ja John Gästrin. Maalissa pelannut Matti Riekki torjui ottelussa 27 torjuntaa. Pisteiden myötä Viikingit majailevat sarjataulukossa mukavasti nelossijalla.

Viikinkien ottelut jatkuvat tulevana lauantaina 18.11., kun itäläiset matkustavat Nummelaan kohtaamaan sarjanousija NKV:n.

Vuosaaressa pelataan seuraavan kerran Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) perjantaina 24.11., kun vieraaksi saapuu sarjan kärkipaikkaa pitävä Hyvinkään Jää-Ahmat. Ottelu alkaa kello 19.35. Otteluun on vapaa pääsy.

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

Jää-Ahmat 23
Tuuski 21
GrIFK 21
Viikingit 20
Jäähonka 18
HAKI 18
Wolf 16 KHT 12
KelA 11
NKV 5