Ruokalahjakortteja apua tarvitseville

Lions Club Helsinki/Soihtujen järjestämien tapahtumien tuotoilla on tänäkin vuonna lahjoitettu varoja lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi. Näin joulun alla lahjoitettiin Vuosaaren seurakunnan diakoniatyön kautta jaettavaksi ruokalahjakortteja. Lahjakorttien avulla saadaan jouluiloa monen vähävaraisen perheen tai yksinäisen vanhuksen joulupöytään.

Soihtujen tämän kauden klubipresidentti Tellervo Turunen kertoi myös muista lähiajan tapahtumista: Soihdut on mukana ensi lauantaina 2.12. klo 10–14 kauppakeskus Columbuksessa Auta lasta, auta perhettä -keräyksessä. Toivomuksena on, että asiakkaat ostavat kaupasta yhden ylimääräisen tuotteen ja lahjoittavat sen keräyskärryihin S-Marketin tai K-Supermarketin aulassa. Tuotteet lahjoitetaan eteenpäin Pienperheyhdistyksen kautta vuosaarelaisille vähävaraisille yksinhuoltajaperheille.

Syyskausi päättyy jälleen hyvän mielen joulukuusien myyntiin 16.12.–20.12. Aurinkolahden K-Marketin edessä.

Soihtujen työ jatkuu vanhusten palvelutalossa erilaista virkistystoimintaa järjestämällä. Kevätkaudelle on suunnitteilla myös markkinoita Mosaiikkitorilla ja Aurinkokirppis Aurinkolahden rantabulevardilla.

Tapahtumien tuotot käytetään aina lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.