Hukkareissu Sipooseen

Viikingit pelasi menneenä viikonloppuna yhden vierasottelun Sipoossa, kun kotijoukkue Wolf isännöi sarvipäitä. Entistä siipirikkoisempana liikenteessä ollu itäläislauma ei saanut jalkeille kuin 14 pelaajaa, joista yksi loukkaantui pelin aikana.

Toisessa erässä sipoolaiset menivät menojaan, eivätkä jättäneet Viikingeille mitään kotiin vietäväksi. Loppulukemat olivat 7–1, Viikinkien ainokaisesta vastasi Sami Narkia.

Viikingit jatkaa pelejä perjantaina 8.12. Vuosaaressa, kun vieraaksi saapuu GrIFK Kauniaisista. Kello 19.35 alkavaan otteluun on vapaa pääsy. Viikingit matkaav sunnuntaina 10.12. Hyrylään kohtaamaan TuusKin.

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

Jää-Ahmat 32
Tuuski 29
Jäähonka 27
Wolf 25
GrIFK 24
Viikingit 23
Wolf 22
HAKI 21
KHT 12
KelA 11
NKV 6