Vuosaaren lukion tytöille korishopeaa

Vuosaaren lukion hopeaa voittanut tyttöjen korisjoukkue.

Vuosaaren lukion hopeaa voittanut tyttöjen korisjoukkue.

Vuosaaren lukion tyttöjen koripallojoukkue on voittanut hopeaa Helsingin lukioiden välisessä koripallosarjassa.

Helsingin Urheilutalossa perjantaina 8.12. pelattu finaaliottelu oli erittäin tasainen johtoaseman vaihdellessa jatkuvasti aina viimeisen erän alkuun saakka. Leveämmällä kokoonpanolla pelannut Suomalaisen yhteiskoulun joukkue karkasi lopulta 69–55-voittoon.

Hopeasija on Vuosaaren lukion tytöille ensimmäinen palkintosija opiskelijaurheilussa yhteentoista vuoteen.

– Hauskaa oli pelata finaalissa. Matsi oli tasainen ja vastustajat kovia. Hienoa on, että on näitä kulujen välisiä pelejä. Näissä pääsevät pelaamaan sellaisetkin pelaajat, jotka eivät muuten harrasta lajia, Pihla Enäjärvi, ensimmäisen vuoden opiskelija totesi finaalin jälkeen.