Vuosaaren lukion avoimissa ovissa pääsee tutustumaan koulun tiloihin ja tunnelmaan

Vuosaaren lukion tiloihin ja tunnelmaan pääsee tutustumaan avoimien ovien päivissä. Vuosaaren lukiossa voi opiskella yleislinjan lisäksi musiikki- tai teknologialinjalla.

Avoimissa ovissa on mahdollisuus tutustua vuonna 2021 valmistuneeseen uuteen koulurakennukseen ja sen monipuolisiin opetustiloihin. Opettajat ovat torstaina 25.1. paikalla esittelemässä eri oppiaineita sekä niihin liittyviä oppimateriaaleja. Myös musiikkiesityksiä on tarjolla.

Avoimet ovet järjestetään viikoilla 3 ja 4 osoitteessa Mosaiikkiraitti 2b. Tiistaina 16.1.2024 kello 12.30 pidetään avoimien ovien yhteinen aloitus monitoimisalissa, jonka jälkeen on luvassa kierros koululla. Torstaina 18.1.2024 kello 12.30 yhteinen aloitus monitoimisalissa ja kierros koululla.

Torstaina 25.1.2024 kello 16–18 järjestettävät avoimet ovet on suunnattu etenkin perheille ja muille kiinnostuneille. Kello 16–18 on mahdollisuus kiertää luokissa ja tutustua opetustarjontaan. Kaikki opettajat ovat paikalla esittelemässä oppiaineita ja oppimateriaaleja. Kello 17 pidetään infotilaisuus lukion 1. kerroksen aulassa, jossa esitellään Vuosaaren lukion yleis-, musiikki- ja teknologialinjoja.

Ohjelmaan voi tutustua Vuosaaren lukion nettisivuilla.