Viikingeillä hukkareissu Hyvinkäälle

Viikinkien jääkiekon edustusjoukkue kohtasi lauantaina 27.1. Hyvinkäällä Jää-Ahmat. Sarjan piikkipaikkaa pitävän hyvinkääläislauman tiedettiin olevan haastava vastustaja, eikä tämäkään ottelu ollut poikkeus.

Vuosaarelaiset lähtivät peliin vaivaisella neljällä puolustajalla, joista peräti kaksi loukkaantui pelin ensimmäisen viiden minuutin aikana. Täten hyökkääjistä kolme siirrettiin puolustajaksi, jotta ottelun saatiin vietyä loppuun asti.

Hyvinkääläisnippu hyödynsi Viikinkien siipirikkoisuuden voittaen ottelun lopulta 9–4. Viikingit ei saanut koneita käyntiin ottelun missään vaiheessa, eikä kotijoukkueen vahva esitys jättänyt voittajasta epäselvyyttä.

Viikinkien maalintekijöinä ottelussa olivat Henry Kari, Eero Virkamäki, Joni Järä ja Marcus Do Rosario. Maalissa aloittanut Matti Riekki pelasi 4–0-tilanteeseen asti ja hänelle torjuntoja kertyi 21. Maaliin vaihdetulle Santtu Tuoviselle kertyi 22 torjuntaa.

Viikinkien pelit jatkuvat perjantaina 2.2. kello 19.35 Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), kun vieraaksi saapuu Sipoon Wolf, joka majailee pisteen verran Viikinkejä perässä sarjataulukossa. Otteluun on vapaa pääsy.