Viikingeille nolla pistettä viikonlopulta

Viikingit kohtasi viime viikonloppuna sekä TuusKin Tuusulasta, että GrIFK:n Kauniaisista. Kausien varrella molemmat vastustajat ovat osoittaneet väkevyytensä, eikä nämä kohtaamiset poikenneet aiemmista mitenkään.

Kumpikin peli seurasi miltei samaa kaavaa, jossa vihollinen oli askeleen edellä eikä päästänyt sarvipäälaumaa yllättämään.

Maaleja nähtiin viikonlopun aikana runsas määrä puolin ja toisin, mutta kumpikin Viikinkien vastustaja veti pidemmän korren. Ensimmäisessä ottelussa perjantaina 9.2. TuusKi oli parempi numeroin 5–8. Viikinkien maalintekijät ottelussa olivat Oliver Obolgogiani, Eelis Uuttu (2+2), John Gästrin ja Joni Järä. Maalissa pelanneelle Benjamin Löfgrenille torjuntoja kertyi 45.

Toisessa kohtaamisessa lauantaina 10.2. GrIFK vei ottelun nimiinsä loppuluvuin 9–6. Viikinkien maalintekijöinä kunnostautuivat John Gästrin (2), Joni Järä, Eelis Uuttu ja Santtu Sulander (2). Maalissa pelanneelle Rasmus Karhulle maalissa torjuntoja kertyi 42.

Runkosarjaa on jäljellä vielä kahden ottelun verran, kun itäläiset kohtaavat vielä KelAn Kellokoskelta sekä Jäähongan Espoosta. Molemmat ottelut pelataan vieraskaukaloissa.

Viikingit majailee sarjataulukossa viidentenä, mutta lopullista sijoitusta ennen pudotuspelejä ei vielä tiedetä. Kuunvaihteessa Vuosaaressa pelataan pudotuspelikiekkoa, vastustaja ja aika selviävät lähempänä, kun runkosarja loppuu lauantaina 24.2.

2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

TuusKi 56
Jää-Ahmat 55
Jäähonka 51
GrIFK 43
Viikingit 37
Wolf 35
HAKI 35
KelA 26
KHT 25
NKV 9