Jääkiekossa ryöstöretki Kellokoskelle

Viikingit kävi lauantaina 17.2. pelaamassa ottelun Kellokoskella KelA:n vieraana. Playoffpaikasta taisteleva kellokoskelaislauma oli kipeästi pisteiden tarpeessa, joten ottelun lähtökohdat olivat mehevät. Rautaliigan hengessä pelissä tehtiin maaleja molempiin päihin tasaiseen tahtiin johtoasemankin vaihtuessa muutamaan otteeseen.

Sarvipäät olivat kuitenkin vahvempia 6–7-loppulukemin ja itäläiset kestivät kotijoukkueen loppukirin. Viikinkien maalintekijöinä ottelussa olivat Santtu Sulander (2+1), John Gästrin, Dennis Korpelainen, Joni Järä (1+1), Oliver Obolgogiani (1+1) ja Eero Virkamäki. Viikinkien maalissa operoineelle Santtu Tuoviselle torjuntoja kertyi komeat 30.

Runkosarjassa on jäljellä vielä yksi ottelu, joka pelataan lauantaina 24.2. Matinkylässä Jäähongan vieraana. Viikingit majailee sarjataulukossa  viidentenä, mutta sijoitus voi vielä muuttua riippuen viimeisen kierroksen tuloksista. Pudotuspelien ensimmäinen vastustaja selviää ensi viikonlopun jälkeen, kuten myös jatkopelien aikataulut.

2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

Jää-Ahmat 61
TuusKi 59
Jäähonka 51
GrIFK 43
Viikingit 40
Wolf 38
HAKI 35
KHT 28
KelA 26
NKV 9