Poliisi epäilee ulkoa löytyneen vainajan tapauksessa tappoa

Helsingin poliisilaitos tiedotti tiistaina 27.2., että Ulappasaarentieltä löytyi vainaja. Tehtävälle osallistui useita poliisipartioita.

Poliisi sai tiistaina 27.2. noin kello 13 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen ulkoa löytyneestä vainajasta. Ilmoituksen hätäkeskukseen teki sivullinen henkilö. Poliisi kertoi keskiviikkona 28.2., että uhri oli mies ja tapausta tutkitaan tällä hetkellä tappona. Tiistaina 27.2. poliisin mukaan asiassa epäiltiin väkivaltarikosta. Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja tiedottaa tapahtuneesta aikaisintaan loppuviikolla.

– Tiistaina 27.2. noin kello 15 aikoihin kävelin Vuosaarentietä pitkin, kun huomasin Ulappasaarentie 1:n kerrostalon lähettyvillä kevyenliikenteenväylän ja kerrostalon välisten puiden luona valkoisiin haalareihin pukeutuneen poliisin tutkijan kuvaamassa hankea, Vuosaari-lehden tavoittama silminnäkijä kertoo.

Silminnäkijän mukaan paikalla oli runsaasti viranomaisia ja heidän ajoneuvojaan.

– Ajattelinkin, että jotain vakavampaa on sattunut, kun niin paljon oli poliiseja paikalla, hän sanoo.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa poliisille. Havaintoja voi ilmoittaa soittamalla numeroon 050 562 7405 tai 0295 476 147 tai sähköpostitse vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi