Viikinkien kausi pakettiin

GrIFK–Viikingit 3–0

Jääkiekon miesten 2. divisioonan Viikingit pelasi ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelunsa tiistaina 27.2. Kauniaisten GrIFK:
ta vastaan, joka oli sijoittunut sarjassa neljänneksi, siis yhden pykälän verran korkeammalle kuin Viikingit.

Kahdesta voitosta pelattava sarja alkoi Kauniaisissa vauhdikkaalla kohtaamisella, jossa sarvipäät kuitenkin sortuivat jäähyilemään runsaasti. Jäähyaition kuluttaminen kostautui pelin hallinnan menettämisenä, kun rangaistusminuutit merkattiin Viikinkien hyväksi 26–2.

Vieraiden keskinkertaisen viimeistelyn ja jäähyjen siivittämänä kotijoukkue GrIFK vei ottelun nimiinsä 3–0.

Viikingit–GrIFK 3–5

Sarjan toinen ottelu pelattiin Vuosaaressa torstaina 29.2., jolloin pakkovoiton edessä ollut Viikinki-lauma olikin löytänyt uuden ilmeen peliin. Toisen erän lopussa lukemat olivat Viikinkien hyväksi 3–1, kun vahva 40 minuutin esitys toi kahden maalin johtoaseman ennen viimeistä kolmannesta.

Vierasjoukkue GrIFK taisteli kuitenkin ottelun loppuun asti samalla kun itäläiset eivät löytäneet vaadittavaa vaihdetta voiton saavuttamiseksi. Palkintona taistelusta vierasjoukkue meni 3–4-johtoon vain 35 sekuntia ennen ottelun loppua ja loppulukemat 3–5 sinetöitiin tyhjään maaliin.

Näin kaksi voittoa napannut GrIFK jatkoi pudotuspeleissä seuraavalle kierrokselle ja lopetti samalla Viikinkien kauden puolivälieriin.

Viikingit nosti profiiliaan viime kauteen verrattuna ja kasasi runkosarjassa 12 voittoa. Nousujohdanteinen kausi enteilee positiivista suuntaa kaudelle 2024–2025, kun joukkue on saanut vahvistuksia kokoonpanoonsa.

Joukkue kiittää tukijoitaan sekä fanejaan ja siirtyy harjoittelemaan kohti kesäkautta, jonka jälkeen rivit kootaan ensi kauden runkosarjaa varten.

2. divisioonan puolivälierien otteluvoitot:

Jää-Ahmat – KelA 2–0
Tuuski – HAKI 2–0
GrIFK – Viikingit 2–0
Jäähonka – Wolf 2–1