Toinen Ulappasaarentien taposta epäilty vapautettiin

Sivullinen henkilö löysi vainajan Vuosaarentien ja Ulappasaarentien välisten mäntyjen luota tiistaina 27.2. noin kello 13 aikaan.

Sivullinen henkilö löysi vainajan Vuosaarentien ja Ulappasaarentien välisten mäntyjen luota tiistaina 27.2. noin kello 13 aikaan.

Ulappasaarentiellä 27.2.2024 tehdystä taposta epäiltynä vangittiin 37-vuotiaat ja 40-vuotiaat miehet. Ilta-Sanomat uutisoi maanantaina 25.3., että 37-vuotias mies vapautettiin tutkintavankeudesta tutkinnanjohtajan päätöksellä maanantaina 18.3. Miestä ei epäillä enää taposta, mutta tutkinnanjohtaja ei kommentoinut Ilta-Sanomille, epäilläänkö häntä vielä muista rikoksista.

Sen sijaan 40-vuotias mies, jota poliisi etsi henkirikoksen jälkeen valvontakamerakuvien avulla, pysyy yhä vangittuna. Hänet vangittiin tiistaina 5.3. todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä huumausainerikoksesta.

Vuonna 1986 syntyneen henkirikoksen uhrin löysi tapahtumiin liittymätön henkilö ulkoa Ulappasaarentien asuintalon lähettyviltä tiistaina 27.2. noin kello 13.