Soihtujen stipendilahjoituksia lasten ja nuorten harrastuksiin ja tapahtumia vanhusten palvelutalossa

Lions Club Soihdut järjesti äitienpäivän aattona 11.5. musiikkihetken Helander-kodissa.

Lions Club Soihdut järjesti äitienpäivän aattona 11.5. musiikkihetken Helander-kodissa.

Lions Club Helsinki/Soihtujen keräämät varat ohjataan ensisijaisesti vuosaarelaisten perheiden tukemiseen, lasten ja nuorten harrastuksiin sekä vanhusten palveluihin. Kevään aikana on luovutettu lahjoitukset Viipurin Urheilijoille ja Vuosaaren musiikkiopistolle käytettäväksi stipendeihin.

Helander-kodissa Soihdut on järjestänyt myös erilaista virkistystoimintaa ja tapahtumia asukkaille. Äitienpäivän aattona 11.5. järjestettiin keväinen musiikkihetki, jossa esiintyivät myös Vuosaaren musiikkiopiston Näppärit-orkesteri johtajanaan Terhi Murtoniemi. Taitavat pienet ja vähän isommatkin soittajat ja säestäjänä toiminut Soihtujen jäsen Teija Tuukkanen loivat iloisen tunnelman keväisen musiikin ja linnunlaulu-teeman avulla. Tilaisuudessa soivat niin Peipon pesä kuin Tipitiikin. Lopuksi oli tietenkin Suvivirsi ja kahvitarjoilu.

Kauden päätteeksi järjestetään vielä Aurinkokirppis Aurinkolahden rantabulevardilla lauantaina 18.5. ja markkinat Mosaiikkitorilla sunnuntaina 26.5. Kesätauon jälkeen tavataan taas markkinoilla sunnuntaina 25.8. ja lasten leikkimielisessä urheilutapahtumassa Syyskipinöissä lauantaina 14.9. Tapahtumista ja toiminnasta lisätietoa Soihtujen kotisivuilla helsinkisoihdut.lions.fi