Viikingit palasi voittokantaan

Viikinkien miesten jääkiekon edustusjoukkue pelaa 2. divisioonassa. (Arkistokuva)

Ottelu alkoi KelA:n komennossa ja vuosaarelaiset tuntuivat olevan puoliunessa läpi ensimmäisen periodin. Erätauolle siirryttiinkin kotijoukkueen 2–0-johtolukemissa.

Toiseen erään kentälle luisteli sisuuntunut vierasjoukkue, joka otti kuskin paikan. Vain reilu seitsemän minuuttia oli ehditty pelata toista erää, kun Viikingit siirtyi ottelussa jo 2–4-johtoon. Samoissa lukemissa edettiin myös toiselle erätauolle.

Kolmannessa erässä itähelsinkiläiset eivät antaneet vastustajaansa enää yllättää itseään, vaan tekivät vielä kaksi lisämaalia. Kellokoskelaiset saivat myös hieman balsamia haavoilleen tehdessään kolmannen maalinsa ajassa 59:59. Viikingit vei kuitenkin koko ottelun nimiinsä selvin 3–6-numeroin.

Erityismaininnan saa Kellokosken jäähallin buffetti, joka tarjoili ilmaiset makkarat vieraiden pelaajistolle taiston tauottua. Hienoa toimintaa!

Lauantaina 24.11. Viikingit saa vastaansa viime kauden finaalivastustajansa Grankulla IFK:n. Kiekko tippuu jäähän Kauniaisten jääpyhätössä kello 16.20.

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko (21.11.2018)