Auta lasta – auta perhettä -keräys 1.12.

Kuvassa on ostoskärryissä ihmisten lahjoittamia tavaroita hyväntekeväisyyskeräykseen.

Vuosaaren Lions Clubien aiemmin järjestämät keräykset ovat tuottaneet todella hienosti tavaraa apua tarvitseville perheille.

Auta lasta – auta perhettä -avustuskeräys järjestetään kauppakeskus Columbuksessa lauantaina 1.12.2018 kello 10–14.

Auta Lasta – auta perhettä on helsinkiläisten Lions Clubien Vuosaari ja Soihdut yhdessä järjestämä perinteinen avustuskeräys. Se toteutetaan yhdessä Ensi- ja turvakotien liittoon kuuluvan Pienperheyhdistyksen kanssa, siten että klubit vastaavat kampanjasta ja lahjoitusten keruusta ja Pienperheyhdistys lahjoitusten toimituksesta sekä jakelusta apua tarvitseviin vuosaarelaisiin perheisiin.

Avustusidea on yksinkertainen: kauppaan saapuvia asiakkaita pyydetään ostamaan yksi ylimääräinen tuote kaupasta ja lahjoittamaan se keräykseen. Tuotteet voivat olla esimerkiksi pilaantumatonta ruokaa, kuten säilykkeet, jauhot, myslit, näkkileivät, samoin kaikki hygieniatuotteet, sekä lasten lelut, pelit ja vaatteet. Siis oikeastaan kaikki, mitä kaupasta voi ostaa, paitsi tuoreet elintarvikkeet.

Leijonat ovat toteuttaneet suositun Auta lasta, auta perhettä -avustusprojektin jo useita kertoja. Avustuskeräys on saanut asiakkailta positiivisen vastaanoton ja kaikilla kerroilla on voitu toimittaa merkittävä määrä tavaraa avuntarvitsijoille.

Keräyspisteet sijaitsevat kauppakeskus Columbuksessa K-Supermarketin sekä S-marketin kassalinjastojen edustalla. Keräyspisteet on näkyvästi merkitty, ja kerääjillä on yllään Lions-liivit.

Leijonat tähdentävät, että kaikki apu on merkittävää. Toivottavasti sinäkin osallistut!