Viikingit starttasi kevätkautensa

Viikinkien jääkiekon miesten 2. divisioonassa pelaava edustusjoukkue palasi joulutauon jälkeen tositoimiin, kun perjantaina 4.1. se sai Aimo Mäkinen Areenalla vastaansa Harjun Kiekon (HAKI). Viikkareiden peli oli läpi ottelun täysin sekaisin ja todella löysää. Sarjan toiseksi viimeisenä majaileva vierasjoukkue sen sijaan nautti vallitsevasta tilanteesta ja teki koitoksesta erittäin tiukan. Lopulta pisteet jäivät Vuosaareen niukoin 5–4-lukemin.

Sunnuntaina 6.1. Viikingit matkasi Tikkurilaan kivikovan HC Vantaan vieraaksi. Perjantainen pelailu oli enää vain kaukainen muisto, kun itähelsinkiläiset taistelivat täydestä pistepotista viimeiseen hengenvetoon asti. Varsinaisen peliajan päätyttyä 4–4-tasalukemiin oli edessä jatkoerä, jossa siinäkään ei nähty ratkaisua. Aina voittolaukauskilpailuun asti edenneessä ottelussa kotijoukkue oli lopulta vahvempi. Häviöstä huolimatta sarvipäät pelasivat yhden kauden parhaista peleistään ja myös valmennusporras oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin.

– Aivan hemmetin hyvä peli meiltä, vaikka tappio tällä kertaa tulikin, totesi päävalmentaja Strömberg joukkueen kopissa taiston tauottua.

Seuraavan kerran Viikkarit on tulessa lauantaina 12.1., kun joukkue matkaa Oulunkylän Kiekko-Kerhon (OKK) vieraaksi Malmille. Kiekko tippuu jäähän kello 16.20.