Tulossa Vuosaaren yhteisiä siivoustalkoita

Siivoustalkoolaisia.

FC Viikinkien jalkapalloilijat ovat jälleen mukana Vuosaarta siivoamassa. Kuva parin vuoden takaa Vuosaarentien varrelta.

Perjantaina 10.5. klo 10 Vuosaari-Seura ja Vuosaaren lähiöasema järjestävät siivoustalkoot  Ilveskorvenpuistossa. Kerätään roskia ja siivotaan Kangaslampea. Talkoiden jälkeen osallistujille tarjotaan kahvit ja makkarat lähiöasemalla (Mustalahdentie 10).

FC Viikingit puolestaan siivoaa Vuosaarta lauantaina 11.5.

Omat kotitaloudesta tulevat roskat saat kierrätettyä taloyhtiön omissa jäteastioissa. Jos niitä ei ole, voi käyttää Vuosaaresta löytyviä kierrätyspisteitä (muoville, kartongille, lasille, metallille ja paperille), jotka sijaitsevat Columbuksen, Meri-Rastilan ostarin ja Pohjoisen ostoskeskuksen lähellä.  Elektroniikkaa, kodinkoneita, ongelmajätteitä ja kaikkea muuta isokokoista hävitettävää ja kierrätettävää roskaa voi viedä Kivikon Sortti-asemalle. Asemalta saa ilmaiseksi lainata peräkärryjä. Lisätietoja hsy.fi/fi/asukkaalle/lajittelujakierratys

Jos haluat auttaa, voit liittyä mm. Puistokummeihin (hyvakasvaa.fi/puistokummit/) tai toteuttaa Roska päivässä -liikkeen filosofiaa (roskapaivassa.net).

Puhtaita ja ehjiä vaatteita voi puolestaan lahjoittaa muun muassa Hopelle, Fidalle, Konttiin ja UFF:lle.

Talkoiden tarkoitus on pitää oma saari puhtaana. Talkoissa mukana ovat vuosaarelaiset, Vuosaari-Seura, Vuosaaren lähiöasema, FC Viikingit ja Vuosaari-lehti.