Miehet tasuriin futiksessa, naisille avausvoitto

Patrik Ahonen liukuu.

Viikinkien Patrik Ahonen liukuu taistelutilanteessa.

FC Viikinkien edustusjoukkue venyi lisäajan maalilla 2–2-tasapeliin Lahden Reipasta vastaan lauantaina 25.5. Heteniityntien nurmella pelatussa miesten Kakkosen ottelussa.

Ensijakso oli maaliton ja pelin 68. minuutilla Julius Remes vei vuosaarelaiset 1–0-johtoon. Lahden Pyry Lampinen tasoitti 70. Minuutilla, ja sama mies vei vierailijat 1–2-johtoon kymmenisen minuuttia ennen loppua. Viikingit ei kuitenkaan luovuttanut, ja Patrik Ahonen onnistui tasoittamaan loppuluvuiksi 2–2 ottelun lisäajalla.

Torstaina 30.5. kello 15 Viikingit kohtaa Järvenpään keskuskentällä JäPS:in ja sunnuntaina 2.6. kello 18.30 Heteniityntien nurmella lappeenrantalaisen PEPO:n.

Naisille avauspisteet

FC Viikinkinen naisten jalkapallon Kakkosen joukkue nappasi kauden avausvoiton kaatamalla PK-35/2:n. Viikkareiden kotiottelun pitopaikka 23.5. pidetyssä ottelussa oli Ala-Malmi. Vuosaarelaisten 2–0-voitossa maalintekijöinä olivat Lotta Petsi ja Sari Hyyrynen.

FC Viikingit kohtaa seuraavassa ”kotipelissä” Kontulassa 10.6. kello 18 VJS:n.