Kiekossa Viikingit voiton makuun

Viikinkien jääkiekon edustusjoukkue ahkeroi menneen viikonlopun aikana kahden ottelun verran. Lauantaina 12.10. joukkue matkasi Klaukkalaan Kurra Hockey Teamin (KHT) vieraaksi ja sunnuntaina 13.10. Keravalla taistelemassa pisteistä KJT Haukkojen kanssa.

Viime kauden päätteeksi 3. divisioonasta 2. divisioonaan noussut KHT aloitti lauantain ottelun hurjasti ja takoi ensimmäisessä erässä 3–0-lukemat taululle. Pelin alussa horroksen rajamailla pyörinyt vuosaarelaisnippu heräsi matsin edetessä taistelemaan pisteistä, mutta toisen ja kolmannen erän kavennusmaali olivat lopulta laiha lohtu KHT:n viedessä ottelun nimiinsä 3–2-numeroin.

Sunnuntaina Keravalla askiin luisteli sisuuntunut ja täysin eri asenteella varustautunut sarvipäälauma kuin edellispäivänä oli Klaukkalan pimenevässä illassa nähty. Itähelsinkiläiset hallitsivatkin ensimmäistä erää, ja erätauolle siirryttiin vieraiden 0–1-johdossa.

Toisessa erässä kotijoukkue tasoitti ensin pelin ylivoimalla ja perään survoi 2–1-johto-osuman siirretyn rangaistuksen aikana. Viikinkien ruuti maalipaikoissa oli sen sijaan märkää.

Kolmannessa erässä jäällä nähtiin ainoastaan yksi joukkue Viikkareiden latoessa viisi maalia lisää ja viedessä taiston lopulta nimiinsä selvin 2–6-lukemin. Ottelun ehdoton hahmo oli neljä maalia laukonut Oskari Soisalo. Voitto oli joukkueen kauden ensimmäinen viidestä pelatusta ottelusta ja nosti vuosaarelaiset sarjan pohjamudista iskuetäisyydelle pudotuspeliviivaa tuijotettaessa.

Viikingit urakoi tulevana viikonloppuna jälleen kahden ottelun verran. Perjantaina 18.10. Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalle (Pallokuja 6) saapuu vieraaksi Kellokosken Alku (KelA). Kiekko tipahtaa ”Aimolla” jäähän kello 19.35. Sunnuntaina 20.10 viikinkilaiva purjehtii jälleen Klaukkalaan, missä haetaan revanssia KHT:sta kello 18.20 alkaen. Kotiotteluun vapaa pääsy.